App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Nog onduidelijkheid over versterkte degradatieregeling

Nog onduidelijkheid over versterkte degradatieregeling

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De KNVB heeft afgelopen vrijdag de competitie-indeling voor komend seizoen bekend gemaakt. Eerder werd duidelijk dat de komende twee seizoenen gebruikt gaan worden voor een herindeling van de voetbalpiramide met een versterkte degradatieregeling om zo te komen tot acht eerste klassen, zestien tweede klassen, 32 competities met derdeklassers, 64 poules met vierdeklassers en 58 competities met vijfdeklassers. Dit zou kunnen betekenen dat er per competitie drie of wellicht zelfs vier clubs rechtstreeks degraderen.

Op dit moment is er nog onduidelijkheid over hoe de versterkte degradatieregeling eruit komt te zien. De KNVB geeft aan hier momenteel druk mee te zijn en waanneer de promotie- en degradatieregeling uitgewerkt is het op de eigen website te publiceren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |