Home Arnhem Eervolle prijs voor Dean Bredewolt

Eervolle prijs voor Dean Bredewolt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dean Bredewolt is gekozen tot speler van het seizoen 2021/22 bij csv Apeldoorn. Met doelman Bredewolt werd csv Apeldoorn afgelopen seizoen kampioen van de eerste klasse en werd promotie naar de Vierde Divisie afgedwongen. Bij de verkiezing van de Apeldoornse club werd Lars Huber tweede en Levi Tuasela derde.

De 25-jarige doelman met een verleden bij onder meer VIOS Vaassen, Epe, Vitesse, PEC Zwolle en DVS’33 Ermelo was ook al de winnaar van de laatste verkiezing in het seizoen 2019/20. Daarvoor was keeper Patrick Jansen driemaal de speler van het seizoen op Sportpark Orderbos.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |