Home Laatste Nieuws Leones ook met zaterdagteam in de competitie

Leones heeft komend seizoen zowel een eerste team op de zaterdag als op de zondag. De club uit Beneden-Leeuwen is van oudsher een zondagclub en speelt met het eerste elftal in de eerste klasse van het zondagvoetbal. Om de doorstroming vanuit de jeugd naar het eerste elftal te verbeteren, wordt er komend seizoen op Sportpark Het Zijvond gestart met een eerste zaterdagteam.

Dit nieuwe zaterdagelftal dat voornamelijk zal bestaan uit spelers die net uit de jeugd komen is ingedeeld in de vierde klasse A met hoofdzakelijk clubs uit de regio Nijmegen. Opvallend is dat met AWC, De Treffers en Woezik ook tegenstanders in de competitie zitten met een sterk zondagelftal of zoals Alverna en BVC’12 recent gestopt zijn op een hoog niveau.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |