App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Echteld nieuwe trainer van De Treffers

Echteld nieuwe trainer van De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lee-Roy Echteld is komend seizoen trainer van Tweede Divisionist De Treffers. De 53-jarige Amsterdammer was afgelopen seizoen in het kader van de trainersopleiding UEFA Pro actief bij FC Emmen en volgt in Groesbeek Gert Kruys op. Echteld was als voetballer onder meer actief bij Haarlem, Heerenveen, Cannes, AZ, RKC en Heracles en was als trainer onder andere werkzaam bij AZ, Paris Saint Germain, PEC Zwolle en FC Emmen.

Op de website van De Treffers zegt Echteld het volgende: “De Treffers is een hele grote club in het amateurvoetbal. Na de gesprekken met de Technische Commissie had ik een erg goed gevoel en dus kijk ik erg uit naar komend seizoen.” De Treffers begint zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |