App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem SDV Barneveld versterkt zich met divisiespeler

SDV Barneveld versterkt zich met divisiespeler

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat Kevin Greeven komend seizoen bij SDV Barneveld gaat spelen. De 20-jarige linksback speelde in de jeugd al op Sportpark Norschoten en vertrok in 2016 naar Go Ahead Eagles. In Deventer wist Greeven niet door te breken waarna hij vorige zomer na vijf seizoenen bij de Eagles naar DOVO vertrok. Bij de Veenendaalse Derde Divisionist kende Greeven een moeizaam seizoen met aanvankelijk weinig speeltijd, maar met een sterke eindsprint.

Greeven was onlangs nog in Malta op proef, maar besloot mede door de promotie van SDV Barneveld naar de Vierde Divisie voor de club uit zijn woonplaats te kiezen. Behalve als linksback is de linkspoot ook als verbindingsspeler op het middenveld inzetbaar.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |