App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws KNVB: ‘Geen publicatie klasse-indelingen’

KNVB: ‘Geen publicatie klasse-indelingen’

door Redactie
0 reacties

Op basis van alle teaminschrijvingen maken de competitieleiders jaarlijks de klasse-indelingen voor categorie B in het veld- en zaalvoetbal. Deze publiceren we normaal gesproken begin juli. Helaas is het voor het seizoen 2022/’23 niet mogelijk de klasse-indelingen voor zowel veld als zaal te publiceren.

Vanwege systeemtechnische fouten zijn de teaminschrijvingen niet goed verwerkt. Hierdoor kunnen wij de klasse-indelingen voor komend seizoen in categorie B niet publiceren. We verzoeken de wedstrijdsecretarissen om de ingestuurde teaminschrijvingen nog een keer te controleren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |