App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Gelderse profclubs beginnen met ruime zeges

Gelderse profclubs beginnen met ruime zeges

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Graafschap, Vitesse en NEC hebben hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen met ruime cijfers gewonnen.

De Graafschap versloeg in Ulft tweedeklasser SDOUC met 0-6. Voor het team van de nieuwe trainer Adrie Poldervaart scoorde de afgetrainde spits Danzell Gravenberch tweemaal, de overige goals werden gescoord door Hicham Acheffay, Devin Haen, Ezra van der Heiden en Anis Yadir. SDOUC wordt getraind door Jan Vreman en mocht als winnaar van de Achterhoek Cup tegen De Graafschap aantreden.

Op Sportpark Hamerden in Westervoort won Vitesse met 0-7 van het regioteam Westervoort, bestaande uit spelers van AVW’66 en Sc Westervoort. Voor de Arnhemmers wist invalspits Simon van Duivenbooden tweemaal te scoren. Million Manhoef, Sondre Tronstad, Thomas Buitink, Silvan Broker en Miliano Jonathans waren de andere doelpuntenmakers.

NEC won bij de traditionele start van het seizoen met 0-11 van de amateurs van tweedeklasser SC NEC. Voor NEC was op Sportpark De Eendracht de nieuwe spits Pedro Marques viermaal trefzeker. Verder wisten Jordy Bruijn (2x), Joep van der Sluijs, Kas de Wit, Mathias de Wolf, Ibrahim Cissoko en Dylan Hopman te scoren.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |