App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Tien nieuwe selectiespelers AVW’66

Tien nieuwe selectiespelers AVW’66

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens Het Westervoorts Nieuwsblad krijgt AVW’66 komend seizoen de beschikking over tien nieuwe selectiespelers, waarvan zes van andere clubs. De Westervoortse zaterdagclub degradeerde door een nederlaag in de nacompetitie tegen AGOVV naar de derde klasse. De nieuwe trainer Jan Oosterhuis krijgt de beschikking over Mick van Zon (Groessen), Kevin Lo-Sie-Sen (Zuid Arnhem), Bert van Looyengoed (Sc Westervoort), Damian Ax (MASV), Carmine Bello (SML) en Veranco van Putten (Sc Westervoort). Vanuit kampioensteam AVW’66 onder 19 maken de jeugdspelers Shewar Ali, Justin Beek, Adil Elhamri en Levi Weijman de overstap naar de selectie.

Uit de selectie van afgelopen seizoen vertrekken Jelmer Goedhart en Jefta Koudijs naar RKHVV. Jaimy Toonen Dekkers gaat naar DVV, terwijl doelman Jesper Klarenbeek overstapt naar DVOV. Dylan Voorend en Martijn Derksen gaan bij buurman Sc Westervoort in een lager team spelen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |