Home Veluwe Groen Wit’62 naar de zaterdag

Groen Wit’62 naar de zaterdag

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Groen Wit’62 speelt met ingang van seizoen 2023-24 weer op zaterdag. Bij de Algemene Ledenvergadering van de Apeldoornse club op 20 juni werd besloten dat volgend seizoen het eerste en tweede elftal de stap van zondag naar zaterdag maakt. Dit moet voor 1 september bij de KNVB aangegeven worden om gebruik te kunnen maken van de ‘horizontale overstap’.

Dit seizoen werd het eerste elftal kampioen van de 4e klasse F van het zondagvoetbal, daarom is er komend seizoen voetbal op derde klasse niveau te bewonderen op Sportpark De Maten. Wanneer Groen Wit’62 komend seizoen niet promoveert of degradeert zal er in het seizoen 2023/24 dus op derde klasse niveau op zaterdag gevoetbald worden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |