Home Laatste Nieuws SDOUC, AZSV en Ulftse Boys/ SDOUC winnen Achterhoek Cup

SDOUC, AZSV en Ulftse Boys/ SDOUC winnen Achterhoek Cup

door Redactie
0 reacties

De organisatie van de Achterhoek Cup kan terugzien op een fantastische finaledag 2022. Met de komst van veel publiek, spannende finales en prachtige prijsuitreikingen kan de Achterhoek Cup terugkijken op een geslaagd event.

Finale Jeugd Onder 15

De wisselbeker in de categorie JO15 werd gewonnen door Ulftse Boys/SDOUC JO15-1. Na de snelle voorsprong kwam tegenstander Vorden JO15-1 in de slotminuten nog op gelijke hoogte. In de Shoot Outs was het team uit Ulft de gelukkigste.

Finale Vrouwenvoetbal

In een wedstrijd tussen de twee beste vrouwenteams uit de Achterhoek bleek AZSV VR1 uit Aalten deze middag de sterkste. Met 3-0 werd gewonnen van DZC’68 VR1 uit Doetinchem.

Finale Standaard Heren

Deze finale kwam moeizaam op gang en leverde pas in de 2e helft enerverende momenten voor beide doelen op. SDOUC uit Ulft won deze finale tegen sc Varsseveld met 2-0 en de prijsuitreiking leverde mooie plaatjes op, zoals de foto hierboven van Theo Kock van De Gelderlander.

Einde editie 2021-2022

Met deze finaledag sluit de organisatie van de Achterhoek Cup de editie 2021-2022 af en bedankt alle teams, alle scheidsrechters, sponsoren, vv VIOD, SDO en KNVB voor dit geslaagd event. De inschrijving voor de editie 2022-2023 staat open voor alle clubs en nieuwe teams die aan dit event willen gaan deelnemen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |