App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Verzoek om Betuwse vierde klasse

Tien clubs uit de Betuwe hebben bij de KNVB het verzoek neergelegd om in een  gemeenschappelijke competitie te mogen spelen. Dit seizoen komen SC Valburg, Elistha en SVHA nog uit in de 4e klasse A en FC Lienden, VV Dodewaard, DFS, Kesteren, Uchta en SDOO in de vierde klasse B. Excelsior Zetten is gedegradeerd uit de 3e klasse A en zou samen met het trio Wodanseck, Redichem en CHRC uit de gemeente Renkum en de Wageningse studentenformatie van GVC de competitie compleet moeten maken.

 • Excelsior Zetten
 • Redichem
 • SC Valburg
 • Elistha
 • SVHA
 • FC Lienden
 • DFS
 • VV Dodewaard
 • Kesteren
 • Uchta
 • SDOO
 • CHRC
 • GVC
 • Wodanseck

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |