Home Achterhoek Nieuwe trainer voor Silvolde

Rob Haveman is komend seizoen de nieuwe trainer van hoofdklasser Silvolde. De in Warnsveld woonachtige Haveman is 40 jaar en was dit seizoen trainer van tweedeklasser Bon Boys 1 uit Haaksbergen. Haveman liep bij Silvolde stage voor zijn UEFA-A trainersopleiding.

Haveman wordt bij Silvolde de opvolger van Stéven Verheijen, die in goed overleg met het bestuur van de hoofdklasser uit de Achterhoek heeft besloten een stap terug te doen. Dennis van Beukering verving Verheijen de afgelopen maanden al als trainer bij Silvolde. Op de website van Silvolde zegt Verheijen hierover het volgende:

De afgelopen tien jaar hebben in het teken gestaan van voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Afgelopen jaar heb ik mede door long-COVID niet meer de energie gevonden om goed zorg te dragen voor de fantastische groep spelers die Silvolde herbergt. De voetballerij heeft me heel veel gebracht, maar ook het nodige gekost. Ik wil graag tijdelijk een stap terug doen. Ik zou komend seizoen weer volledig voor de groep staan met volle energie en passie. Dit heb ik ook weer mogen voelen de afgelopen periode, niet alleen bij mij maar ook bij de spelers, staf en bestuur!

 Als klap op de vuurpijl heb ik vorige week maandag door toedoen van een ander een behoorlijk heftig auto-ongeluk gehad. De klachten die hierbij horen zijn van dien aard dat dit mezelf wederom energie ontneemt. Ik heb besloten om mijn contract terug te geven en van daaruit langzaam mijn werkzaamheden binnen Sportclub Silvolde op te pakken. Hierbij denken we in samenspraak met het bestuur aan interne ‘train de trainer’ cursussen en scouten van talent. Ik kijk er naar uit om hiermee aan de slag te gaan na mijn herstel. Rob en ik zijn altijd met elkaar in contact gebleven om te sparren over voetbal en het trainersvak. In overleg met hem zullen we dit met het oog op de prachtige groep spelers blijven doen!

Ik wens Rob heel veel succes en plezier aankomend seizoen met een prachtige groep spelers die ik enorm zal missen.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |