Home Betaald VoetbalDe Graafschap De Graafschap huurt vleugelverdediger

De Graafschap huurt vleugelverdediger

door Redactie
0 reacties

De Graafschap huurt rechtervleugelverdediger Robin Schouten komend seizoen van het Deense SönderjyskE. De Achterhoekse club heeft een optie tot koop bedwongen voor de 24-jarige verdediger.

“We hebben met Robin onze gewenste rechtsback binnen”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Robin past karakterologisch en voetballend binnen ons team. Hij is snel, tactisch goed, verdedigend betrouwbaar en Robin beschikt ook over aanvallend vermogen. We zijn erg blij dat we Robin nu hebben weten binnen te halen.” De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding van AZ en Ajax en kwam daarna onder meer uit voor FC Volendam en NAC Breda.

Nog meer spelers presenteren

De technisch manager verwacht de komende week nog meer spelers aan te trekken: “Het aantrekken van Robin is niet echt een verrassing meer, zijn komst was al uitgebreid in de media gekomen. De komende dagen verwachten we nog wel één of twee spelers te presenteren.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |