Home Arnhem VVOP raakt topscorer kwijt

VVOP raakt topscorer kwijt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat topscorer Aart van Veldhuizen stopt bij VVOP. De aanvaller scoorde dit seizoen 22 goals in de 3e klasse B en was ook in de verloren nacompetitiewedstrijd tegen AVW’66 trefzeker. De nummer zeven van VVOP verhuist vanwege zijn maatschappelijke carrière naar Amsterdam. Bij VVOP vertrekt bovendien middenvelder Shan Biwott (SDVB) en gaan de ervaren basiskrachten Jeroen Peer, Jeffrey Davelaar en Nick Hoogebeen in een lager team spelen. Daar tegenover staat de komst van aanvaller Camilo Bronkhorst (Rood-Wit’58). Erwin van Puurveen en Tim Witte maken binnen de derdeklasser uit Voorthuizen de overstap naar de hoofdmacht.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl