Home Betaald VoetbalVitesse Vitesse opent tegen regioteam Westervoort

Vitesse opent tegen regioteam Westervoort

door Redactie
0 reacties

Het seizoen 2022|2023 gaat op dinsdag 28 juni van start voor Vitesse. Dan begint om 10.30 uur de eerste training van de nieuwe jaargang op de trainingsaccommodatie op Papendal. Vier dagen later (zaterdag 2 juli) staat de eerste oefenwedstrijd op de rol, tegen de Westervoortse selectie.

Na een historische Europese campagne, een zesde plek in de Eredivisie en een verloren play-offsfinale in het afgelopen seizoen staat de selectie van coach Thomas Letsch over exact twee weken dus weer voor het eerst op het trainingsveld. Deze sessie op Papendal is open en dus vrij toegankelijk voor publiek. Vanwege de dag en het tijdstip worden de activiteiten die doorgaans bij de eerste training plaatsvinden ‘bewaard’ voor vier dagen later.

Op zaterdag 2 juli trekt Vitesse namelijk voor het eerst in jaren weer de regio in voor een oefenwedstrijd tegen een club uit de eigen streek. Om precies te zijn tegen de Westervoortse selectie, een combinatieteam van AVW’66 en SC Westervoort. Er wordt op die zaterdag om 18.00 uur afgetrapt op Sportpark Hamerden in Westervoort. De informatie over de kaartverkoop voor dit vriendschappelijke duel volgt later.

Vitesse zal de volgende gedeeltes van de oefencampagne op korte termijn bekendmaken via de officiële clubkanalen.

Eredivisie start op 5 augustus

In de Eredivisie gaat de bal weer rollen in het weekend van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 7 augustus. Het conceptprogramma voor de competitie wordt waarschijnlijk deze week nog prijsgegeven door de KNVB. De speeldagenkalender zal er anders uitzien dan normaal, aangezien van maandag 21 november tot en met zondag 18 december 2022 het WK in Qatar plaatsvindt.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |