Home Laatste Nieuws Veel mutaties bij vv Batavia

Veel mutaties bij vv Batavia

door Redactie
0 reacties

vv Batavia zal komend seizoen veel mutaties kennen. Mede doordat er veel spelers stoppen moest de selectie op peil worden gebracht.

KOMEN: Sven Klaassen (Krayenhoff), Jaap van Ojik (Krayenhoff), Berry Lentjes (VVLK), Samet Özer (VVLK), Mustafa Celik (VVLK), Cengiz Güngor (VVLK), Giovanni van Landeghem (Quick 1888), Tim van den Broek (Quick 1888), Koen van der Werf (Brakkenstein), Luuk van der Werf (Orion), Yannis Ngola (Rood Wit), Cemil Aras (SV Waalstad), Hazar Can (SV Waalstad), Richard Koops (Kolping Dynamo)

GAAN: Ercan Balbay (DSZ), Serdar Can (DSZ), Asrin Tezcan (SV Waalstad), Mustafa Deveci (gestopt), Aiman Fighil (Quick 1888), Dardan Gabrica (gestopt), Gökhan Günal (gestopt), Talha Kör (gestopt), Tunca Miller (gestopt), Karwan Majid (gestopt), Aziz Demirci (gestopt), Jesper van der Woerdt (Quick 1888), Cenk Aydogan (gestopt), Mensah Wosoryie (gestopt), Kenji Merkus (gestopt), Moarli Elmi (gestopt)

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl