Home Arnhem Wodanseck 1 gaat toch verder

Wodanseck 1 gaat toch verder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij de komst van minimaal zes nieuwe spelers gaat Wodanseck volgend seizoen toch verder met een eerste elftal. Na een teleurstellende bijeenkomst werd vorige week duidelijk dat de club uit Wolfheze te weinig spelers voor een eerste elftal op de been kan brengen. Hierop werd met pijn in het hart besloten om na dit seizoen met de hoofdmacht te stoppen. De 7-2 nederlaag van zaterdag tegen CHRC leek voorlopig dan ook het laatste wapenfeit van het vlaggenschip van Wodanseck.

Deze week volgt er echter een verrassende plotwending. De sympathieke dorpsclub heeft via een grootscheeps charmeoffensief toch nog zes nieuwe spelers gevonden waardoor er voor volgend seizoen een selectie met minimaal 21 spelers onder leiding van trainer Vincent Zuiderwijk aan de competitie kan beginnen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |