Home Achterhoek Programma start nacompetitie 3e/4e klasse (zondag)

Zondag 12 juni staat de eerste ronde van de nacompetitie voor tickets in de derde klasse op het programma. De vijf winnaars spelen op woensdag 15 juni in de halve finale tegen de negentien clubs die zich rechtstreeks geplaatst hebben voor de halve finale. Zondag 19 juni worden de finales op neutraal terrein gespeeld waarna de winnaars volgend seizoen derdeklasser zijn.

14:00 Angerlo Vooruit- IJsselstreek (Angerlo)
14:00 Activia- Raalte (Twello)
14:00 Reunie- SV Kilder (Borculo)
14:00 UDI- KOSC (Enschede)
14:30 RODA’28- DSZ (Winssen)

De volgende clubs hebben zich al voor de volgende ronde geplaatst: AVC La Premiere, VC Fleringen, Delden, VIOS B, AD’69, FC Dinxperlo, Jonge Kracht, GSV’38, Krayenhoff, Angeren, Klarenbeek, Beekbergen, SV Enter, SV SDOL, Borne, SP Lochem, SC Rheden, VV Ewijk en WWNA.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl