Home Arnhem Morgen laatste wedstrijd van Wodanseck 1

Morgen laatste wedstrijd van Wodanseck 1

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het lijkt erop dat morgen voor de laatste keer een wedstrijd van Wodanseck 1 gespeeld wordt. Donderdagavond werd tijdens een bijeenkomst van de sympathieke club uit Wolfheze duidelijk dat er te weinig spelers beschikbaar zijn om volgend seizoen met een prestatieteam aan de competitie deel te nemen.

De club uit Wolfheze gaat volgend seizoen zeer waarschijnlijk wel verder met het roemruchte 45+ team en twee jeugdteams. Wodanseck won zaterdag de laatste thuiswedstrijd met 5-1 van SDOO en sluit dit weekend met de derby in Renkum tegen CHRC een tijdperk af.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl