Home Arnhem Drie nieuwe spelers Kesteren

Drie nieuwe spelers Kesteren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De selectie van vierdeklasser Kesteren krijgt volgend seizoen een kwaliteitsimpuls. De jeugdige selectie van trainer Pieter van de Grift wordt na de zomer versterkt met doelman Kostas Oroilidis die de overstap van Fortissimo maakt. Ook Jesper van Lavieren speelt komend seizoen op Sportpark De Leede, de 19-jarige middenvelder speelt nu nog bij FC Lienden. Uit de eigen jeugd maakt Merijn Vermeer komende zomer definitief de overstap naar de hoofdmacht.

Kesteren sluit zaterdag het seizoen in de 4e klasse B af met een thuiswedstrijd tegen GVC, bij winst eindigt de formatie uit Kesteren op een zesde positie.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |