Home Arnhem Trainer VV Scherpenzeel per direct weg

Trainer VV Scherpenzeel per direct weg

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Jurgen Schefczyk vertrekt per direct bij VV Scherpenzeel. De hoofdklasser staat momenteel na twee teleurstellende nederlagen op de dertiende plek en moet vrezen voor nacompetitievoetbal. Zaterdag sluit Scherpenzeel de reguliere competitie af met een thuiswedstrijd tegen ARC. Bij een zege kan rechtstreekse handhaving alsnog worden bereikt wanneer DHSC of Spijkenisse verliest.

De voormalige trainer van onder meer Bennekom, NSC Nijkerk, DVS’33, AGOVV, Hierden en csv Apeldoorn besluit in het belang van de vereniging per direct te vertrekken. Volgend seizoen is de 60-jarige oefenmeester trainer van DETO.

VV Scherpenzeel leek dankzij een knap gelijkspel tegen Capelle en een 1-4 zege tegen Smitshoek bij de eerste twaalf te eindigen om zo volgend seizoen ook verzekerd te zijn van hoofdklassevoetbal. Op Hemelvaartsdag ging het echter thuis mis tegen directe concurrent Spijkenisse (1-2) waarna zaterdag een blamerende 2-1 nederlaag tegen het al gedegradeerde Rijsoord volgde.

Op de website van VV Scherpenzeel is de volgende verklaring van de vertrekkende trainer te lezen: “Het lag mij de afgelopen maanden enorm aan het hart mijn taak bij vv Scherpenzeel met het behoud van het hoofdklassenschap tot een succesvol einde te brengen. Na een heel aantal goede wedstrijden de afgelopen weken was ik er na de overwinning tegen Smitshoek van overtuigd dat wij als team de laatste benodigde punten nog zouden halen. De twee ontluisterende nederlagen in het Hemelvaartsweekend zag ik op deze manier niet aankomen. Na de wedstijd tegen Rijsoord ben ik tot het inzicht gekomen dat ik het team in deze situatie niet meer voldoende kan helpen om in de resterende 1 tot 3 wedstrijden tot betere resultaten te komen. Omdat het belang van de club boven alles gaat, heb ik het bestuur daarom vandaag medegedeeld mijn taken als hoofdtrainer van vv Scherpenzeel per direct neer te leggen. Ik wens spelers, staf en iedereen die Scherpenzeel een warm hart toe draagt alle denkbare succes de komende wedstrijden in de hoop dat mijn stap hieraan bijdraagt en nieuwe krachten losmaakt

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl