Home Laatste Nieuws KHC verliest bij SDV Barneveld

KHC verliest bij SDV Barneveld

door Redactie
0 reacties

KHC heeft zaterdagmiddag j.l. de punten achter gelaten in Barneveld. De Barnevelders doen nog volop mee om de titel en de 3e periode. Voor KHC stond er niks meer op het spel. De sportieve plicht vervullen meer zit er niet in.

De wedstrijd zaterdagmiddag in Barneveld ging matig van start. SDV Barneveld speelde niet goed, teveel ging er mis. Dit had waarschijnlijk te maken met de forse nederlaag die het een week eerder opliep in Zwolle tegen SVI. Ook KHC speelde matig, dit had te maken met de vele omzettingen wegens de nodige blessures. Tot overmaat van ramp moest Leroy Knol na 5 minuten spelen naar de kant met een blessure. In het verdere verloop ging SDV Barneveld beter voetballen en kreeg het de nodige kansen. SDV Barneveld kwam dan ook op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut via Rico Kuijt. KHC kreeg nagenoeg geen kansen in het 1e bedrijf. Alleen een vrijeschop van Husham Ali werd door de doelman uit de linker bovenhoek gehaald.

Na de rust een wat beter KHC dat mogelijkheden kreeg. Kansen waren er voor Boaz Smit en Giorney Rojer, maar doeltreffend werd het niet. Ook Durk van der Leest had KHC nog op gelijke hoogte kunnen brengen maar zijn kopbal ging rakelings naast. KHC had in die fase zeker een doelpunt verdient. Aan de andere kant behoede invaller doelman Bryan Wielandt KHC voor een grotere achterstand met enkele voortreffelijke reddingen. In de slotfase ging KHC alle risico nemen om de gelijkmaker te forceren. In blessuretijd werd het tegen de verhouding in nog 2-0 maar dat was voor de statistieken.

Resumerend: KHC had zeker een puntje verdient zaterdagmiddag. In de 1e helft speelde het onrustig en hanteerde het teveel de lange bal. In de 2e speelhelft ging dit beter, en kreeg het mogelijkheden.

Volgende week speelt KHC haar laatste competitieduel van het seizoen. Het speelt dan thuis tegen SVZW uit Wierden. Net als voor KHC staat er voor de zwaluwen uit Wierden niks meer op het spel. Buurman Dos Kampen won verrassend van DTS Ede en staat weer boven de streep. Volgende week kan men bij SVI het 1e klasse schap veilig stellen. Zowel bovenin als onderin is het uiterst spannend in de 1e klasse D.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl