Home Laatste Nieuws Bennekom stelt teleur

Bennekom stelt teleur

door Redactie
0 reacties

Thuis op de Eikelhof tegen hekkensluiter Hierden liet het beoogde vlaggenschip van de VV Bennekom het er als zo vaak dit seizoen, opnieuw ernstig bij zitten. In een tenenkrommende eerste helft was het Hierden, dat uit nog met 0-5 over de knie werd gelegd, dat na stuntelig verdedigen aan Bennekom zijde op 0-1 kwam (’28 Dani van Dijk).

Bennekom stelde daar gedurende de hele wedstrijd nauwelijks iets tegenover terwijl Hierden nog wel enkele doelpogingen waagde. Armoe bleef echter troef, ook in de 2e helft waar Bennekom in het laatste kwartier dan toch enigszins aandrong. Dat leidde diep in blessuretijd (‘90’ +3) alsnog tot de gelijkmaker toen Mike Jansen raak kopte en daarmee notabene de degradatie van Hierden zo goed als bezegelde.

Voor Bennekom eindigt het thuisseizoen ondertussen met een enorme kater. Een seizoen waarin in de 1e periode aanvankelijk werd gestreden om de koppositie maar waar na de kerst de bodem onder de ploeg volledig leek weg te zakken en een positie in het rechterrijtje het uiterst teleurstellende eindresultaat lijkt te worden. Een positie die sinds midden jaren ’60 (in de toenmalige 3e klasse zaterdag) niet zo matig was nu de Rood Witten anno 2022 weer op het 4e landelijke amateurniveau acteren. En niet langer meestrijden om de prijzen.

Bennekom wisselde het afgelopen seizoen uitstekende wedstrijden zoals tegen Nunspeet, SVI en DTS af met uiterst gebrekkige vertoningen waarbij komende week alleen nog de uitwedstrijd in Doetinchem tegen DZC ’68 wacht. Aan kwaliteit lijkt het binnen de selectie niet te ontbreken maar talent alleen blijkt niet voldoende.

Ook voor kassier Joop Wildekamp was het wat dat aangaat bepaald geen mooi afscheid. Na 35 jaar de kassa bemand te hebben hangt Joop die spreekwoordelijke kassa nu toch aan de wilgen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl