Home Laatste Nieuws Ramazan Albayrak maakt rentree bij Apeldoornse Boys

Ramazan Albayrak maakt rentree bij Apeldoornse Boys

door Redactie
0 reacties

Ramazan Albayrak (29) haalt voor Apeldoornse Boys de schoenen weer uit het vet. Hij was hij voor het laatst actief bij TKA onder oud-international trainer Ugur Yildirim, waarna hij door blessures en verdwenen motivatie een aantal jaar niet meer op niveau speelde. Nu pakt hij de draad weer op. ,,Over een paar maanden kan hij wedstrijdfit zijn, we trainen deze zomer door”, zegt zijn aankomende trainer Stephan Quack.

Waarom de keuze voor Apeldoornse Boys? Ik voel dat als ik weer fit ben, het verschil kan gaan maken. Daarnaast past de ambitie van de club goed bij mij als speler. Daarnaast hebben de trainer en ik beide de intentie om dominant aanvallend voetbal te spelen met een herkenbare speelwijze.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |