Home Laatste Nieuws Nederlaag voor DSV’61

Nederlaag voor DSV’61

door Redactie
0 reacties

De uitwedstrijd van de Doornspijkers tegen Rouveen was misschien wel de beste wedstrijd in deze competitie. De thuiswedstrijd stond daarmee in een schril contrast: omdat de oranjehemden in de eerste 45 minuten verzuimden de mogelijkheden om te zetten in treffers, rust 1 – 2 , kregen ze uiteindelijk het deksel zwaar en terecht op de neus. Rouveen vierde de tweede plek in de eindrangschikking als een kampioenschap en gaat zich opmaken voor de nacompetitie.

Bij vrijwel elke tegentreffer viel er iets aan te merken wat met scherpte te maken had. Bij de 0 – 1 in de 10e minuut tastte doelman Dekker mis bij een hoekschop, bij de derde en vierde treffer werd er geprutst bij het uitverdedigen. Bij de tweede treffer was de individuele klasse van de topscoorder van de 3e klasse C, Jean Paul Hooikammer een geldig excuus.

De gelijkmaker van DSV kwam na een vrije trap van Gerrit Hoekert die Stefan Bakker met het hoofd verlengde tot een doelpunt. Daarna heeft het er heel even ingezeten dat DSV aan het langste eind zou kunnen trekken, maar wanneer er meerdere spelers onder hun niveau presteren door welke oorzaak dan ook, trek je zelden aan het langste eind.

De teleurstelling van deze grote nederlaag zat voor velen echt niet in de 90e minuut of later. Reeds na een minuut of 60 was overduidelijk dat DSV het deze middag niet had. De tweede plek en de derde periodetitel bleven buiten bereik. Volgende week in en tegen Hattem is de druk eraf, misschien dat dan de punten nog wel komen…en eindigen de DSV-ers na lang meegedaan te hebben voor promotie toch met lege handen.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |