Home Laatste Nieuws EGVV viert 75-jarig jubileum op 9 juni

EGVV viert 75-jarig jubileum op 9 juni

door Redactie
0 reacties

In 2020 bestond EGVV op de kop af 75 jaar. Het jubileumprogramma lag al helemaal klaar om deze verjaardag eens goed te vieren. Echter ging er een grote streep door alle geplande activiteiten. Ook in 2021 kwam er niet van, maar in 2022 is er dan toch echt een feestje. Op donderdag 9 juni gaat EGVV uit Gelselaar namelijk spelen tegen FC de Rebellen. De aftrap is om 19.30 uur op sportpark de Benneker te Gelselaar. 

FC de Rebellen

FC de Rebellen is opgericht op 6 oktober 2013 en bedacht door Marcel Meeuwis (ex-Feyenoord en Borussia Mönchengladbach). Ze heten niet voor niets ‘De Rebellen’. Ze zijn eigenzinnig en eigenwijs, hard en fair. Kunnen slecht tegen onrecht en nemen geen blad voor de mond, wat ze in hun actieve carrières soms misschien beter wel hadden kunnen doen. Ze joegen dan ook geregeld trainers, managers en bestuurders tegen zich in het harnas. John van Loen, Andy van der Meijde, Patrick Pothuizen, Royston Drenthe, Jeroen Heubach, Olaf Lindenbergh en Ali Boussabon, het niet de minste namen die richting Gelselaar komen. De wedstrijd staat onder leiding van voormalig topscheidsrechter Eric Braamhaar.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |