Home Achterhoek Basteom ook langs Sprinkhanen

Basteom ook langs Sprinkhanen

door Redactie
0 reacties

Zondag 22 mei speelde Basteom opnieuw thuis, nu tegen Sprinkhanen uit Nieuw-Dijk en de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Basteom.

Op deze Supersunday-middag was het goed toeven op het Basteom-complex. De ploegen die al gespeeld hadden waren volop aanwezig om Basteom op allerlei manieren, maar vooral muzikaal, te ondersteunen en dat schiep een prachtige sfeer op sportpark Het Hooge Wessel. Ook deze keer ging het moeizaam, Basteom speelde een sterke 1e helft, kreeg veel kansen maar bij rust stond het slechts 1-0 door een doelpunt van Stijn Heitkönig, dik verdiend.

Toen kort na rust de 1-1 zomaar uit de lucht kwam vallen, na een klutssituatie voor het Basteom-doel, had de ploeg moeite om nogmaals de accu weer op te laden en gas te geven. De vele wedstrijden die de laatste weken zijn gespeeld gingen toch hun tol spelen en de wedstrijd leek daardoor in 1-1 te eindigen. Maar toch niet, net als tegen Elsweide kreeg Basteom kort voor tijd een vrije trap toegewezen. De bal lag op zeker 35 meter van het Sprinkhanen-doel, Noud Rutjes plaatste zich achter de bal en liet met een streep van een schot in de bovenhoek, de Sprinkhanen-keeper volkomen kansloos, 2-1 ook de eindstand. Het absolute hoogtepunt van deze wedstrijd.

Na afloop werden Basteom-spelers Danny van Wilsem en Ruud Hartjes nog gehuldigd, omdat ze beiden in de laatste weken hun 100e wedstrijd voor Basteom 1 hadden gespeeld.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl