Home Arnhem Topscorer naar Harskamp

Topscorer naar Harskamp

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp heeft zich voor komend seizoen versterkt met spits Lars Haalboom. Volgens Edestad.nl maakt de spits van Fortissimo de overstap naar het ambitieuze Harskamp. De vierdeklasser uit Harskamp wist al eerder Frank Hol (DTS Ede), doelman Koen Warnaar (Fortissimo) en Mike Peters (Scherpenzeel) te strikken en lijkt met de komst van Haalboom volgend seizoen een titelkandidaat.

De club uit de Veluwe is momenteel de nummer vijf van de 4e klasse C en is al aan een sportieve opmars bezig nadat het de afgelopen seizoenen steeds in de onderste regionen geklasseerd was. Haalboom speelt met Fortissimo momenteel voor promotie naar de derde klasse. De 21-jarige spits heeft al 26 doelpunten gescoord en werkte in het verleden met Harskamp-trainer Collin Oosterholt samen.

 

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl