Home Arnhem Nieuwe datum gestaakte duel Sc Westervoort-Veluwezoom

Nieuwe datum gestaakte duel Sc Westervoort-Veluwezoom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het gestaakte duel tussen Sc Westervoort en Veluwezoom wordt donderdagavond 19 mei hervat. Zondag werd het duel bij een 5-1 voorsprong voor Sc Westervoort gestaakt omdat arbiter Beunk het constante gezeur van de spelers van Veluwezoom wat was en er geweigerd werd mee te werken bij de administratie van een gele kaart. Voor Sc Westervoort had Mounir Amezrine tweemaal gescoord en waren ook Tycho Kaak, Joey van Zanten en Martijn Klein-Holte trefzeker. Bij een 2-0 tussenstand had Mike Hieltjes voor de bezoekers uit Velp gescoord.

Het restant van de wedstrijd is belangrijk in de strijd om het kampioenschap van de 4e klasse D. Sc Westervoort en Jonge Kracht hebben evenveel verliespunten en met nog drie duels op het programma wordt de titel waarschijnlijk op basis van het doelsaldo beslist. Sc Westervoort heeft een voorsprong van vijf doelpunten en nog een bonus half uur tegen Veluwezoom. Jonge Kracht speelt echter nog een wedstrijd tegen hekkensluiter Arnhemia dat regelmatig met dubbele cijfers verliest.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl