Home Arnhem VV Arnhemia ondanks degradatie niet naar vijfde klasse

VV Arnhemia ondanks degradatie niet naar vijfde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Arnhemia is donderdagavond officieel gedegradeerd uit de vierde klasse D. De Arnhemse club verloor thuis met 2-7 van sv Loil en kan met nog vier wedstrijden voor de boeg niet meer op de twaalfde positie terecht komen. Arnhemia kent een bijzonder moeizaam seizoen en staat op 1 punt. In oktober werden vier punten verzameld met een winst op RVW (1-3) en een gelijkspel tegen Sprinkhanen (1-1), maar kreeg drie punten in mindering van de KNVB.

Arnhemia maakt zeer waarschijnlijk komend seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag en zal dus niet in de vijfde klasse op zondag gaan spelen, maar in de vierde klasse zaterdag. Arnhemse Boys maakt waarschijnlijk ook de overstap van zondag naar zaterdag.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |