Home Arnhem WAVV officieus kampioen

WAVV officieus kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 1-4 overwinning op directe concurrent FC Lienden is WAVV dinsdagavond officieus kampioen geworden van de 4e klasse B. Met nog vier wedstrijden voor de boeg heeft de Wageningse club van trainer Moslin Adnane een voorsprong van twaalf punten op naaste achtervolger FC Lienden en bovendien een veel beter doelsaldo. Het kampioenschap en de promotie naar de derde klasse is dus een kwestie van tijd voor WAVV, dat dit seizoen negentien van de twintig wedstrijden wist te winnen en alleen tegen CHRC gelijk speelde (1-1). Tegen FC Lienden waren Michael van Schaik en Davey Jansen allebei tweemaal trefzeker.

WAVV wordt zeer waarschijnlijk zaterdag in de thuiswedstrijd tegen SDOO kampioen, de ploeg uit Heteren is de nummer tien van de competitie. WAVV stopte in 2020 als tweedeklasser met een eerste zondagelftal en is nu voor het derde seizoen als zaterdagclub vierdeklasser.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |