Home Arnhem Marcel Gerrist debuteert met kleine nederlaag bij RVW

Marcel Gerrist debuteert met kleine nederlaag bij RVW

0 reacties

In de strijd tegen degradatie heeft RVW zondagmiddag met 2-0 verloren van GSV’38. Voor de nummer drie van de ranglijst uit Giesbeek waren Sven Liethof en Daan Witjes trefzeker. De wedstrijd op het lastig bespeelbare veld van Sportpark De Does was de eerste competitiewedstrijd van trainer Marcel Gerrist. Bij de Renkumse degradatiekandidaat is Gerrist de opvolger van Peter van den Borden die vorige week na de 1-6 nederlaag tegen koploper Jonge Kracht wegens een gebrek aan perspectief en de vele afmeldingen per direct besloot te stoppen.

Gerrist was door RVW al vastgelegd als trainer voor volgend seizoen en hoopt zijn nieuwe club te behouden voor de vierde klasse. RVW staat momenteel op de dertiende positie in de 4e klasse D en lijkt sowieso boven hekkensluiter Arnhemia te eindigen. In de resterende vijf wedstrijden moet RVW de achterstand  van vijf punten op Loil of Elsweide zien te overbruggen om niet rechtstreeks naar de vijfde klasse te degraderen en in de nacompetitie terecht te komen.

Met thuiswedstrijden tegen Sprinkhanen, Loil en Westervoort en uitduels tegen Arnhemia en Doesburg voor de boeg biedt het programma de Renkumse zondagclub in ieder geval enig perspectief.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |