Home Veluwe csv Apeldoorn haalt middenvelder bij FC Zutphen

csv Apeldoorn haalt middenvelder bij FC Zutphen

0 reacties

Middenvelder Jelle Macaré maakt komend seizoen de overstap van derdeklasser FC Zutphen naar eersteklasser csv Apeldoorn.  Macaré is na Jasper Verstraten (DTS Ede), Jeremy Jonker (DVS’33 Ermelo), Jeroen Buitenhuis (VVOG) en Cem Köse (Silvolde) de vijfde aanwinst voor de ambitieuze eersteklasser uit Apeldoorn.

Jelle Macaré is een 28-jarige middenvelder en speelde bij FC Zutphen jaren in de eerste klasse en maakte de degradaties in 2018 en 2019 mee. Macaré kiest nu voor de ambities van de club uit Apeldoorn en zegt op de website van zijn nieuwe club: “Ik ben er erg blij mee. Het is enerzijds een logische keuze omdat ik nog een keer hogerop wil spelen, maar anderzijds is het lastig om FC Zutphen na 22 jaar te verlaten. We hebben een leuke groep en zijn net als csv Apeldoorn met een mooi project bezig. Veel jonge spelers hebben na de degradatie uit de eerste klasse een kans gekregen.”

csv Apeldoorn haalde met onder meer Lars Huber en Nathan Greven de laatste seizoenen al eerder spelers bij FC Zutphen. De Zutphense fusievereniging strijdt momenteel met VV Dieren en JVC Cuijk om het kampioenschap van de derde klasse A en promotie naar de tweede klasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |