Home Achterhoek De Graafschap kwalificeert zich voor play-offs

De Graafschap kwalificeert zich voor play-offs

door Redactie
0 reacties

De Graafschap heeft de competitie afgesloten met een gelijkspel. In Amsterdam werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Jong Ajax. Jeffry Fortes opende dertien minuten na rust de score namens De Graafschap. Ar’Jany Martha wist Jong Ajax twaalf minuten voor tijd op gelijke hoogte te brengen.

Door het gelijke spel eindigt De Graafschap op een negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Die plaats geeft recht op deelname aan de play-offs. Daarin speelt De Graafschap tegen de nummer drie uit de eindstand: FC Eindhoven. Op 9 mei speelt De Graafschap thuis en op 13 mei wordt in Eindhoven gespeeld. Beide wedstrijden starten om 20:00.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl