App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek ‘Met ingang van volgend seizoen tellen uitdoelpunten in play-offs niet meer ‘dubbel’

‘Met ingang van volgend seizoen tellen uitdoelpunten in play-offs niet meer ‘dubbel’

door Redactie
0 reacties

De KNVB heeft de reglementen aangepast. Met ingang van volgend seizoen tellen de uitdoelpunten niet meer ‘dubbel’ tijdens de wedstrijden in de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. Daarmee volgt de KNVB het besluit van de UEFA om de uitdoelpuntenregel in de Europese clubtoernooien af te schaffen.

Als de teams na twee wedstrijden evenveel doelpunten hebben gemaakt zal er een verlenging van twee keer vijftien minuten volgen en  als de stand dan nog steeds gelijk is volgt er een strafschoppenserie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |